انجمن سلامت و درمان

در این وبلاگ به بررسی مختلف انواع بیماری ها و پیشنهاد بهترین روش های درمان آن ها می پردازیم

انجمن سلامت و درمان

در این وبلاگ به بررسی مختلف انواع بیماری ها و پیشنهاد بهترین روش های درمان آن ها می پردازیم

  • ۰
  • ۰

شایع ترین علائم شقاق مقعدی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

 

* یک درد تیز، همراه با سوزش در قسمت پایین یا اطراف آن، که در هنگام دفع مدفوع و حدود یک ساعت یا بیشتر پس از آن بدتر می شود.

 

* مقداری خونریزی، معمولاً قرمز روشن روی دستمال توالت یا مدفوع

 

* خارش

 

خوب است بدانید: فردی که دارای شقاق مقعدی است، اغلب حرکات روده را به تعویق می اندازد که منجر به بدتر شدن چرخه ای می شود که در آن مدفوع خشک و سفت می شود و منجر به یبوست بیشتر و درد شدید در زخم می شود.

 

علائم کمتر شایع شقاق مقعدی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

 

* اسپاسم یا احساس سفتی در مقعد هنگام دفع مدفوع

 

* تگ های پوستی که گاهی در لبه مقعد، زیر شکاف ایجاد می‌شود.

 

* آبسه: تورم  توده های دردناک جوش مانند نزدیک مقعد و پر از چرک، که می توانند منجر به فیستول شوند؛ تونلی از کانال رکتوم به پوست خارجی، که ممکن است دارای ترشحات مخاطی بدبو باشد.

درمان قطعی شقاق؛ علت رایج خونریزی مقعدی

روش های عمل جراحی شقاق

 

پیش از ورود روش درمان بیماری ها با لیزر در حوزه پزشکی؛ روش نسبتا قطعی برای درمان از عمل جراحی استفاده می شد. متاسفانه در این موارد بیمار مجبور به تحمل عوارض جراحی، بیهوشی، بستری در بیمارستان و دوره مدت نقاهت طولانی همراه با درد بود. این روش ها که امروزه به ندرت یا بهتر است بگوییم اصلا به کار گرفته نمی شوند، در ادامه توضیح داده شده اند:

 

جراحی اسفنکتروتومی

متداول ترین روش جراحی شقاق مقعدی ، اسفنکتروتومی داخلی است. این یک روش سرپایی است که اغلب در بیمارستان ، کلینیک یا مرکز جراحی انجام می شود. طبق آمار و گزارشات، در بین دیگر روشهای جراحی؛ اسفنکتروتومی نتیجه قطعی تری دارد.

 

از این روش برای شل کردن عضلات اسفنکتر مقعد استفاده شده که به مرور زمان باعث بهبود زخم می شود. اسفنکتروتومی با ایجاد برش در اسفنکتر داخلی (از خارجی ترین لبه مقعد) تا کانال داخلی مقعد ایجاد می شود. بهبودی کامل طی این روش درمان به طور معمول 6 تا 10 هفته طول می کشد ولی طی این مدت فرد می تواند به کارهای روزمره خود با احتیاط ادامه دهد.

 

یکی از خطرات نادر ولی احتمالی که در این روش درمان وجود دارد، این است که ممکن است فرد پس از جراحی اسفنکتروتومی دچار بی اختیاری در دفع گاز و مدفوع شود. این احتمال خیلی کم است ولی بهتر است به آن خوب فکر کنید. این روش در هر صورت نوعی جراحی به حساب می آید در نتیجه داشتن درد پس از عمل طبیعی است.

  • ۰۱/۰۸/۰۸
  • nyusha gholami

شقاق

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی